Operatiekamers OLVG West

Bectro verricht het installatiewerk voor de 6 nieuw te bouwen operatiekamers van het OLVG West in Amsterdam. Een deel van de operatiekamers wordt geprefabriceerd aangeleverd, waarna de afbouw kan beginnen. Voor zowel de prefabricage als de voorbereiding en afbouw op locatie heeft Bectro samen met ULC veel werk verricht. Er worden hele hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van een operatiekamer! Een hele uitdaging, maar bijzonder mooi werk.

 

 

 

Bectro Installatietechniek

Bectro sponsor Roparun

ZDe Roparun is de op één na langste non-stop estafetteloop van de wereld en loopt van Parijs naar Rotterdam. De Roparun is een loopevenement van ca. 520 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Onze collega Marcel Romein zet zich samen met zijn Team082 in voor dit goede doel. Bectro draagt hier graag haar steentje aan bij en wenst ze alle succes op 14 mei 2016! Wilt u ook doneren voor het goede doel, kijk dan op TEAM 082

 

 

Bectro Installatietechniek

OLVG West complimenteert Bectro!

Bectro werkt al vele jaren in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis West (voorheen St. Lucas Andreas Ziekenhuis) in Amsterdam aan allerlei verbouwingen en uitbreidingen in en rond het ziekenhuis. Op dit moment zijn we druk bezig met het bouwen van het nieuwe operatiekamercomplex (OKC). Er komen 6 nieuwe operatiekamers. Het hoofd van het OKC brengt regelmatig een bouwbulletin uit, dat deze keer volledig gewijd is aan de techniek. Een mooi compliment voor onze hardwerkende mannen en bijzonder leuk geschreven! Lees het volledig bouwbulletin hier

 

 

OLVG West complimenteert Bectro!

Uw vak, onze kennis van installatietechniek

Feestelijke opening SEH BovenIJ ziekenhuis

Op 17 maart 2016 is de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam feestelijk geopend. Bectro heeft alle installaties gerealiseerd, die nodig zijn om de patiënten veilig en adequaat te kunnen helpen. Naast de SEH zijn ook de gipskamer, de Huisartsenpost en de afdeling Urologie volledig gerenoveerd.
De oplevering is nog niet geweest of de volgende klus dient zich al weer aan! We zijn bezig om de volledige 3e verdieping te renoveren, de verpleeglaag. Alle kamers worden voorzien van nieuwe installaties, waaronder ook bedwandpanelen inclusief medische gassen. Een mooi project waar Bectro zich weer volledig voor inzet!

Feestelijke opening SEH BovenIJ ziekenhuis

Stagiaires gereed!

Ze zijn er helemaal klaar mee! Niet figuurlijk, maar letterlijk bedoeld! Yassin en Jolanda hebben de afgelopen maanden hun geleerde theorie in de praktijk kunnen brengen bij Bectro op de administratie. We hopen dat jullie veel geleerd hebben bij ons. Bedankt voor jullie inzet en het heerlijke afscheidscadeau. Veel succes in jullie verdere carrière!

 

 

 

 

 

Stagiaires gereed!

Fietsen in de strijd tegen darmkanker

Op 26 september jl., een prachtige dag met stralende zon, fietsten ruim 850 deelnemers de 5e editie van de Zuiderzee Klassieker voor de Maag Lever Darm Stichting. Ook één van onze collega’s fietste mee . De opbrengst van meer dan € 130.000 mocht er zijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bectro Installatietechniek

Revit Standards en BIM (deel 1)

ULC Installatietechniek/Bectro is actief lid en Corporate Sponsor van de Stichting Revit Standards (#dutchrevitstandards), die tot doel heeft om de Dutch Revit Standards (DRS) verder te ontwikkelen en te beheren. Een ander doel is, om wereldwijd aansluiting te zoeken met organisaties, die zich ook bezig houden met het ontwikkelen van standaarden, om zo gezamenlijk een uniforme internationale versie van de Revit standards te ontwikkelen. Deze uniforme afspraken zijn o.a. belangrijk om uitwisseling tussen diverse Revit add-ons en branche specifieke applicaties te waarborgen. Het gebeurd nu te vaak dat BIM modellen opnieuw moeten worden opgezet omdat er geen informatie uitwisseling tussen applicaties mogelijk is.

Revit Standards en BIM

Revit Standards en BIM (deel 2)

Het is daarnaast belangrijk om uniformiteit te creëren, zodat er vanaf de start van een bouwproject een goede uitwisseling plaats kan vinden van informatie om een optimaal eindresultaat te behalen. Binnen ULC Installatietechniek en Bectro is inmiddels voldoende ervaring opgebouwd om projecten volledig te ‘BIMmen’ op alle gewenste niveau´s. Van digitale sparingsopgave tot 3D modellen in de uitvoering. Met softwarepakketten als Revit MEP, Solibri, Navisworks enz. alsmede uitwisseling via IFC hebben wij ruimschoots ervaring.

Meer informatie over de Revit Standards vindt u hier

 

Bectro Installatietechniek

Oplevering TSH Amsterdam City

Maandag 20 juli 2015 is The Student Hotel Amsterdam City Paroolgebouw officieel overgedragen aan TSH. In augustus staan de 1e studenten op de stoep, die weer voor een heel studiejaar een kamer geboekt hebben. Ze verblijven in een hip designhotel, dat van alle gemakken voorzien is! Begin 2016 volgt het Trouwgebouw, waarna The Student Hotel over 570 kamers kan beschikken voor studentenhuisvesting en overige gasten.

 

 

 

The student hotel Amsterdam City

Wensen vertalen in installatietechniek

Bereikbaarheid tijdens vakantie

Vrijdag 24 juli zijn wij de gehele dag gesloten.

 

In de periode 27 juli tot 17 augustus 2015 zijn wij i.v.m. de bouwvakvakantie op werkdagen van 09.00 tot 15.00 uur telefonisch bereikbaar. Voor dringende storingen wordt u buiten deze tijden doorverbonden naar onze storingsdienst.

 

Wij wensen u een hele fijne vakantie!

Bectro Installatietechniek

Onthulling bouwbord TSH Groningen

Donderdag 2 juli is het bouwbord voor The Student Hotel Groningen feestelijk onthuld. De bouw is gestart en de oplevering is gepland voor de zomer van 2016. Voor Bectro wordt het de 6e keer dat wij alle gebouwgebonden installaties mogen realiseren voor The Student Hotel. Een opdracht waar wij uiteraard weer bijzonder trots op zijn! We gaan met zijn allen ons uiterste best doen om zoals altijd binnen budget en planning alles perfect op te leveren!

 

 

 

The student hotel Groningen

1e paal voor 7e studentenhotel

De 1e paal voor vestiging nummer 7 van The Student Hotel is de grond in gegaan. Ditmaal in het zuidelijk gelegen Eindhoven. Het betreft een nieuwbouwproject in het stationsgebied. Bectro gaat samen met de BAM dit mooie gebouw realiseren. Energiezuinig, industrieel design, modern, veilig; een aantal kernwoorden om het concept te typeren. Volgens planning wordt het hotel in december 2016 geopend.

 

 

 

 

The student hotel Eindhoven

Oplevering ’t Prisma

Maandag 4 mei 2015 is basisschool ’t Prisma in Purmerend opgeleverd. Het betreft een school met het predicaat ‘Frisse school klasse A’. Er wordt druk ingehuisd om de school zsm in gebruik te nemen. Bectro heeft alle gebouwgebonden installaties voor dit mooie pand gerealiseerd in opdracht van Stg. CPOW.

 

 

 

 

 

 

Verbouwing BovenIJ

Verbouwing BovenIJ

Bectro gaat in het Amsterdamse ziekenhuis BovenIJ de afdelingen Spoedeisende Hulp, de Huisartsenpost, Gipskamer en Urologie grondig verbouwen. De verbouwing vindt gefaseerd plaats, omdat de afdelingen wel gewoon door moeten draaien. Er zal dus veel intern verhuisd moeten worden, waardoor ook veel tijdelijke maatregelen noodzakelijk zijn. Bectro realiseert de E- en de W-installaties voor dit project.

 

 

 

 

The Student Hotel Groningen

Sponsor van TOV-team C4 te Baarn

Mooi weer om te voetballen! En uiteraard in een shirt van onze sponsor! Dat moeten de mannen van voetbalteam C4 van voetbalvereniging TOV uit Baarn zaterdag 18 april gedacht hebben. Albert Engel kwam de shirts persoonlijk overhandigen aan het team. Hij kreeg van het team een mooie bos bloemen als dank. Jongens, veel succes en winnen hè!

 

 

 

 

 

 

Bectro sponsor TOV-team C4 Baarn

Uw vak, onze kennis van installatietechniek

TSH Amsterdam City, bouw vordert.

De verbouwing van het voormalig Parool- en Trouwgebouw in Amsterdam tot studentenhotel verloopt voorspoedig. Na de zomervakantie kunnen de studenten voor het volgend schooljaar hun intrek nemen in dit hippe design hotel.

 

Het wordt het 5e hotel in Nederland voor The Student Hotel. Bijgaand een impressie hoe het er binnen uit komt te zien.

 

 

 

 

The Student Hotel Amsterdam City

Bectro doet het wéér!

Op 17 februari 2015 heeft Bectro voor de 6e keer op rij een contract ondertekend voor The Student Hotel. Ditmaal wordt er gebouwd in de studentenstad Groningen. Samen met Bouwbedrijf Plegt-Vos wordt een hotel neergezet dat maar liefst 365 kamers bevat. Bectro realiseert ook hier de gebouwgebonden installaties en levert de prefab badkamers. Het hotel heeft een omvang van bijna 14.000m². Op de begane grond komen een espressobar, restaurant, studieruimtes, meeting rooms, gym, wasserette, ondergrondse fietsenstalling en een openbare binnentuin. In augustus 2016 kunnen de (internationale) studenten hun intrek nemen in dit luxueuze studentenhotel!

The Student Hotel Groningen

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

In verband met de feestdagen zijn wij van vrijdag 19 december tot maandag 5 januari gesloten. Voor dringende storingen blijven wij uiteraard zoals altijd, 24/7 bereikbaar.

 

Wilt u een dringende storing melden, luistert u dan ons bandje helemaal af, waarna u automatisch doorverbonden wordt met onze storingsdienst. Wij wensen u fijne feestdagen!

 

 

 

Bectro Installatietechniek BV

September motortoertocht

Op zondag 7 september vertrokken de motorrijders van ULC/Bectro vanaf de ringweg Utrecht bij Maarssen, voor een mooie tocht langs de wateren van Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Eerst moesten de banden nog even bijgevuld worden, wat niet altijd even makkelijk gaat als je een Harley hebt....! Het weer was uitstekend te noemen! Onderweg ook de nodige stops om de inwendige mens te verzorgen en uiteraard een paar openstaande bruggen... Het was een bijzonder mooie route met uitstekende weersomstandigheden!

 

 

September motortoertocht

Bectro volleybalkampioen!

Zaterdag 13 september werd voor de 15e keer het ULC-volleybaltoernooi georganiseerd. Na ontvangst om 11 uur met een feestelijke taart, ging het toernooi van start. Er moesten in totaal 10 wedstrijdjes gespeeld worden. Na een verhitte strijd mocht Bectro 9 overwinningen op haar naam zetten! De wisselbeker is weer voor een jaar in Amersfoort! Met dank aan de organisatie voor weer een prima georganiseerd toernooi en een hele gezellige dag!

 

 

 

 

Bectro volleybalkampioen!

The Student Hotel A'dam2 in opdracht!

Op 5 september 2014 zijn de contracten getekend voor de bouw van weer een studentenhotel in Amsterdam. Het voormalige Trouw- en Paroolgebouw aan de Wibautstraat worden getransformeerd tot hotel voor de huisvesting van studenten uit binnen- en buitenland. Naast vestigingen in Rotterdam (2x), Den Haag en Amsterdam, nu het 5e hotel in Nederland voor The Student Hotel. Bectro gaat wederom alle gebouwgebonden installaties realiseren, een hele mooie opdracht, waar we uiteraard bijzonder trots op zijn!

 

The Student Hotel Amsterdam 2

Wensen vertalen in installatietechniek

\\\\\\\\\\ Duurzaamheid

\\\\\\\\\\ Veiligheid

\\\\\\\\\\ Service & Onderhoud

\\\\\\\\\\ Elektrotechniek

\\\\\\\\\\ Werktuigbouwkunde

\\\\\\\\\\ Transportinstallaties

\\\\\\\\\\ Prefab badkamers

\\\\\\\\\\ Telematica

\\\\\\\\\\ Uw mening

Contact

Bectro Installatietechniek

Heliumweg 36

3812 RE Amersfoort

Postbus 454

3800 AL Amersfoort

 

Tel: +31 33 456 08 05

Fax: +31 33 456 10 13

 

E-mail: info@bectro.nl

Kvknr. 31041395